Bastogne/Biscoff dessertpizza

Er du klar til at opleve en dessert, der virkelig sætter prikken over i’et på enhver aften? Vores Bastogne/Biscoff dessertpizza kombinerer alt det bedste fra dessertverdenen og pizzauniverset. Forestil dig en sprød pizzabund fyldt med sød ricotta og cremet Biscoff Spread, toppet med vaniljesovs og friske bananskiver. Det hele rundes af med knuste Bastogne kiks eller Lotus Biscoff Biscuits og mere Biscoff Spread for en uimodståelig finish.

  • texture Pizzaovn
  • restaurant_menu Dessert

Ingredienser

Sådan gør du


Hjemmelavet Biscoff Spread:

  1. Knus kiksene i en pose og kom dem i en skål.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland det godt sammen.
  3. Blend det til sidst med en stavblender til en helt ensartet masse.

Pizza:

  1. Tænd din pizzaovn og forvarm den til ca. 400 °C. Lad den derefter komme ned på ca. 350 °C.
  2. Varm evt. din Biscoff Spread lidt op, bare så det er nemmere at smøre ud på pizzaen.
  3. Stræk din dej ud, og put nogle skefulde ricotta og noget Biscoff Spread rundt i kanten og fold dejen henover, så du får en fyldt skorpe.
  4. Resten af bunden kommer du vaniljesovs og skiver af banan på.
  5. Bag nu pizzaen i pizzaovnen.
  6. Når den er færdig (efter ca. 90 sekunder), knuser du Biscoff kiksene ud over pizzaen og pynter af med Biscoff Spread. Så er den klar til at blive serveret sammen med vaniljeisen. Velbekomme!

Tips:

Biscoff Spread og Biscoff Biscuits kiks er ikke noget alle fysiske butikker umiddelbart har på hylderne, men det kan købes hos vores samarbejdspartner pandasia.dk. Ellers erstat med Bastogne-kiks.

Print opskriften

arrow_upward