BBQ Chicken pizza

Prøv en BBQ Chicken Pizza, der henter smagfuld inspiration fra grillverdenen! Sprød pizzabund, saftig kylling, og en lækker BBQ-sauce smelter sammen med ost og friske grøntsager. Det hele bliver til en pizza med masser af smag og et strejf af røg – perfekt til en hyggelig aften med vennerne eller familien. Den her pizza er lige til at gå til, og den vil uden tvivl blive et hit at lave på din Gozney pizzaovn.

  • texture Pizzaovn
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Kog kyllingebryst til det nemt kan pilles fra hinanden.

BBQ-sovs:

  1. Rist den røgede paprika i 2-3 min. i en tykbundet gryde. Tilsæt derefter sukker og honning, og lad det karamellisere under omrøring.
  2. Tilsæt eddikerne og skru lidt op for varmen, så eddiken koger lidt ind. Tilsæt appelsinsaften og derefter ketchup.
  3. Skru ned for varmen, så det kun simrer ganske let. Lad det simre i 15 min.
  4. Lad saucen køle af, før du bruger den.

Syltning af rødløg:

  1. Sylt først rødløgene lige inden pizzaovnen er ved at nå den ønskede temperatur, ved at blande de skiveskårne løg, salt og eddike i en skål og klemme det sammen med hånden.

Pizzaen:

  1. Varm din Gozney pizzaovn til ca. 350 °C og sørg for den er gennemvarm
  2. Stræk din pizzadej og top med BBQ-sauce, ost og kogt kylling. Overfør pizzaen til en pizzaspade og bag den i pizzaovnen.
  3. Når pizzaen er færdig, fordel de syltede rødløg hen over, og drys med nogle korianderblade.

Print opskriften

arrow_upward