Carbonora pizza

Inspireret af den klassiske pasta carbonara, kombinerer denne pizza det bedste fra to verdener: sprød pancetta, cremet æg og en let og luftig napolitansk pizzadej. Resultatet er så lækkert, at du vil have lyst til at spise den til både morgenmad og aftensmad! Den sprøde bund smøres med en hvidløgs-creme fraiche, toppes med smeltende mozzarella og parmesan, og afsluttes med æggeblomme, der gør denne pizza til en unik og uforglemmelig smagsoplevelse.

 

  • texture Pizzaovn
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Riv hvidløget ned i cremefraichen, krydr med lidt salt og en generøs mængde sort peber, og stil det til side.
  2. Stræk pizzadejen ud, og fordel halvdelen af cremefraichen på bunden. Drys halvdelen af parmesan og mozzarella over, og tilføj derefter halvdelen af pancettaen.
  3. Sæt pizzaen i din Gozney pizzaovn, og bag den, indtil den er færdig. Tag den derefter ud af ovnen.
  4. Brug en ske til at slå hul på æggeblommen, og dryp den ud over pizzaen. Afslut med et sidste twist af sort peber.

Print opskriften

arrow_upward