play_circle_outline youtube
Nachos Med Ribeye Og Chimichurri Opskrift Pizzaovn

Nachos med ribeye og chimichurri

Forkæl dig selv med en god omgang nachos med saftige skiver af ribeye steak – en amerikansk klassiker med et twist. Denne ret kombinerer alt det bedste fra amerikansk comfort food: sprøde nachos toppet med smeltet røget gouda og saftige skiver af perfekt stegt ribeye. Den frisklavede chimichurri tilfører et friskt, krydret pift, der bringer tankerne hen på sydamerikanske smagsoplevelser.

I opskriften steger vi tortillas i oksefedt, for at få sprøde og smagfulde tortilla-chips, men hvis du vil gøre det så nemt som muligt, så kan du også blot købe en pose tortilla-chips.

  • texture Pizzaovn
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Salt bøffen godt. Du kan evt. binde et stykke snor stramt rundt omkring bøffen, så den opnår en større højde og derved bredere bøfskiver, når du skærer den ud.
  2. Tip: For bedste resultat, salt bøffen dagen før og lad den hvile under et rent viskestykke i køleskabet.

Tilberedning af bøf:

  1. Varm din Gozney pizzaovn op med høj flamme.
  2. Lad bøffen nå stuetemperatur. Smør en støbejernspande med olie, og læg bøffen i panden.
  3. Placer panden i din pizzaovn.
  4. Efter 2 min., vend bøffen. Tilbered bøffen til den ønskede stegegrad.

Chimichurri:

  1. Hak koriander og persille fint, og læg dem i en skål.
  2. Tilsæt røde chiliflager og oregano.
  3. Hæld rødvinseddike, limesaft og olivenolie i skålen. Pisk grundigt og smag til med salt.

Tortillas:

  1. Skær tortillas i kvarte.
  2. Smelt oksefedt i en støbejernspande, og lad det komme til en jævn simren.
  3. Læg forsigtigt tortilla-stykkerne i panden, og vend dem, når de begynder at puffe op.
  4. Tag dem op af smørret, læg dem på et stykke køkkenrulle eller på en rist, så de kan køle af.
  5. Drys med salt efter smag.
  6. Varm en lille støbejernspande op, læg den røgede gouda i, og lad den smelte helt.

Servering:

  1. Læg et lag af sprøde tortilla-chips på en tallerken, og hæld den smeltede ost over.
  2. Skær bøffen mod fibrene i tynde skiver, og læg dem ovenpå de ostebeklædte chips.
  3. Top med en generøs mængde frisk chimichurri. Server og nyd!

Print opskriften

arrow_upward