play_circle_outline youtube
Peanut Butter Brownie

Peanutbutter brownies

For dem der elsker chokolade og peanutbutter, er disse brownies et must-try! De er lige til at sætte tænderne i med deres fyldige smag og sprøde topping af peanuts og havsalt. Hver bid byder på en dejlig blanding af sødt og salt, der bare gør dem helt uimodståelige. Perfekte til en hyggelig eftermiddag med en kop kaffe eller som lidt ekstra forkælelse, når venner eller familie kommer på besøg.

  • texture Pizzaovn
  • restaurant_menu Dessert
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Put den crunchy peanutbutter, chokolade, sukker og smør i en mellemstor gryde over lav/medium varme. Rør, indtil alt er smeltet sammen, og sukkeret næsten er helt opløst.
  2. Tag gryden af varmen, og lad den køle lidt af. Tilsæt æggene ét ad gangen, og rør godt mellem hver tilsætning. Blandingen bliver blank, når æggene er tilsat.
  3. Sigt melet over chokoladeblandingen, og rør det sammen. Hæld dejen i bageformen.
  4. Varm de resterende 50 g peanutbutter i en lille gryde, indtil det er varmt og flydende, og dryp det derefter over brownie-dejen. Brug en skarp kniv til at lave flotte mønstre i toppen med peanutbutteren.

Bagning:

  1. Placer bageformen i din Gozney pizzaovn ved ca. 275°C i 4-6 min. (stor bageform) eller ca. 6-7 min. i en lille støbejernspande med 175 g brownie-dej. Dæk med folie, hvis toppen begynder at blive for brun.
  2. Tag brownien ud af pizzaovnen, og lad den køle af.
  3. Når den er kølet af, løft forsigtigt brownien ud af formen
  4. Smelt chokoladen i et vandbad. Dryp den smeltede chokolade i linjer over brownien.
  5. Hak og drys peanuts på toppen.

Print opskriften

arrow_upward