Børnevenlig Mortadella pizza

Skal børnene (eller barnlige sjæle) forkæles med noget lidt mere inspirerende en den klassiske "skinke og ost", er denne lækre Mortadella pizza et godt bud. Italiensk Mortadella minder om kødpølse, men har en saftig og autentisk smag, der harmonerer utrolig godt med gylden parmesanost og sprøde løgringe. Pizzaen er utrolig nem at gøre børnevenlig! Undlad blot løgringene, så får du en mildere version, som børnene vil elske. Den rige smag fra Mortadellaen og parmesanens nøddeagtige og let salte smag vil stadig levere en skøn aromatisk oplevelse, så hele familien kan nyde en fantastisk middag sammen. Buon appetito!

  • texture Pizzaovn
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Snack
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Tag din pizzadej ud af køleskabet og lad den hvile på køkkenbordet i min. 1 time.
  2. Hvis du vil have din Mortadella på pizzaen under tilberedningen, skæres den i strimler, ellers halveres skiverne.
  3. Skær løget i tynde ringe.
  4. Forvarm din Gozney pizzaovn til ca. 450 °C imens.

Topping:

  1. Stræk en pizzadejkugle ud, og dæk bunden med pizzasauce og drys med mozzerella.
  2. Fordel Mortadella (hvis den skulle bages med) og løgringe ud over pizzaen.
  3. Stænk pizzaen med lidt olivenolie og slut af med revet permesan.
  4. Overfør pizzaen til en pizzaspade, og kom den i pizzaovnen.
  5. Bag pizzaen i ca. 90 sekunder ved at dreje pizzaen med 20-30 sekunders mellemrum.
  6. Når pizzaen er færdig, tages den ud af ovnen.
  7. Har du gemt Mortadellaen til sidst, er det nu den skal fordeles ud på den varme pizza.
  8. Pynt med frisk basilikum - Buon appetito!

Print opskriften

arrow_upward