Nudler med hoisin og oksekød

Her får du opskriften på en lækker nudelret med hoisin og oksekød, der er lige så hurtig at lave, som den er velsmagende! Den saftige flanksteak kombineret med friske grøntsager og en dyb, sød-salt sauce giver en fantastisk smagsoplevelse, især når den tilberedes på HOT WOK. Perfekt til de dage, hvor det skal gå stærkt, men stadig smage af meget. Serveres rygende varm – velbekomme!

Opskriften er udviklet i samarbejde med Julia Olsen, Onekitchenblog

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Kog nudlerne efter pakkens anvisning.
  2. Skær flanksteak i tynde strimler.
  3. Skær forårsløg i 3 cm stykker, hak gulerødder og snit løg groft.
  4. Rør ingredienserne til saucen sammen.

Wok:

  1. Tænd de to inderste ringe af din HOT WOK og kom olie på din wokpande.
  2. Start med at stege gulerødder og løg i 1 min. før forårsløg tilføjes.
  3. Fjern grøntsagerne og steg kødet med lidt olie.
  4. Når kødet er ved at være færdigt, så kommes grøntsager og sauce i.
  5. Når saucen bobler, så slukkes der for varmen og nudlerne vendes i. Velbekomme.

Print opskriften

arrow_upward