Tortillas med kødboller og fetacreme

Prøv disse lækre tortillas fyldt med saftige kødboller og en cremet fetadressing, der tilføjer en perfekt syrlig balance til retten. En herlig kombination af teksturer og smage, der bringer et strejf af middelhavscharme til din tallerken. Perfekt til en god frokost eller aftensmad, hvor du vil imponere med noget anderledes og smagfuldt.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Julia Olsen, Onekitchenblog

 

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Blend Puck osten sammen med hvidløg, citronsaft, salt og peber. Kør den i en minihakker, indtil den er helt cremet.
  2. Snit agurk, tomater og rødløg.
  3. Hak løg og persille til kødbollerne, og rør sammen med oksekød, oregano, timian, æg, salt og peber.
  4. Form 24 kødboller af mikset (dette er baseret på en opskrift med 500 g oksekød. Rund op eller ned, hvis du har mere eller mindre)

Grill:

  1. Tænd din Traeger grill, med stegeplade i fra starten, på 200 °C, og lad den varme op.
  2. Kom lidt fedtstof på stegepladen og steg kødbollerne, indtil de er færdige. Når de vendes, så luk låget, indtil de skal vendes igen.
  3. Fordel lidt fetacreme, chilimayo, salat, rødløg, agurk, tomat og kødbollerne i 4 store tortillas og rul dem. Så er de klar. Velbekomme.

Print opskriften

arrow_upward