play_circle_outline youtube
Sandwich Med Krydret Bøf Og Hvidløgsdressing Opskrift Pillegrill

Sandwich med krydret bøf og hvidløgsdressing

Nyd sommeren med disse skønne sandwiches, hvor krydrede bøffer og en cremet hvidløgsdressing spiller hovedrollerne. Ved at udhule baguetterne får du plads til ekstra meget lækkert fyld, som sammen med de saftige, Traeger-grillede bøffer og sprøde grøntsager giver en smagsoplevelse, der er intet mindre end uimodståelig.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Julia Olsen, Onekitchenblog

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Knus hvidløgsfeddene igennem en hvidløgspresser eller riv dem fint på et rivejern. Rør dem sammen med creme fraiche, oregano, citronsaft, salt og peber.
  2. Skær agurk, tomater og rødløg i skiver.
  3. Skær enderne af begge baguettes og del baguettes i to. Åbn dine baguettes. Ryk det meste af indmaden på dine baguettes ud.
  4. Hak løg og persille, og rør sammen med oksekød, salt, æg, koriander, spidskommen og peber.
  5. Del farsen i 4 portioner (dette er baseret på en opskrift med 500 g oksekød. Rund op eller ned, hvis du har mere eller mindre) og form hver portion til nogle aflange bøffer – de masses fladere på grillen, så du behøver ikke gøre dem helt flade her.

Grill:

  1. Tænd din Traeger grill, med stegeplade i fra starten, på 200 °C, og lad den varme op.
  2. Kom lidt fedtstof på stegepladen og kom bøfferne på. Kom lidt fedtstof ovenpå bøfferne og pres bøfferne lidt fladere – brug evt. en grillpalet og tryk ned på dem.
  3. Luk låget på din Traeger, imens bøfferne steger. Vend dem, når de har fået stegeskorpe og luk låget igen.
  4. Når bøfferne er færdige, så skal sandwich samles. Smør alle brød med dressing, kom salat, rødløg, tomat og agurk i og til sidst en bøf.
  5. Giv alle sandwich et klem, og så er de klar til servering. Velbekomme.

Print opskriften

arrow_upward