play_circle_outline youtube
Kyllingeroulade Gasgrill Opskrift
Kyllingeroulade Gasgrill Opskrift 2

Kyllingeroulade med bacon

Prøv kylling på en ny måde med denne superlækre "kyllingeroulade", som kombinerer hakket kylling, cremet flødeost, sprøde grøntsager og en solid omgang bacon. Rouladen grilles langsomt, så kyllingekødet optager masser af smag og forbliver saftig, og resultatet er en ret, der nok skal blive et kæmpe hit ved middagsbordet.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Julia Olsen, Onekitchenblog

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Hak rødløg, peberfrugt, persille og purløg fint.
  2. Kom et stykke bagepapir ud på bordet og lav et bånd af bacon, hvor hver skive overlapper den næste en smule.
  3. Fordel kyllingekødet på baconbåndet, som der vises i videoen. I den nederste del af baconbåndet skal kyllingekødet stikke ca. 5-10 cm ud på bagepapiret. I den øverste del skal 5 cm af baconbåndet derimod være fri for kylling.
  4. Drys salt og peber på kyllingekødet.
  5. Fordel flødeosten i klatter på kyllingekødet, og smør det herefter ud.
  6. Fordel rødløg, peberfrugt, persille og purløg på flødeosten. Tryk det let ned i osten med en flad hånd.
  7. Nu skal det hele rulles til en roulade. Brug evt. bagepapiret som hjælp.
  8. Når den er rullet helt, så flyttes den over i et stort fad – som er beregnet til grill.

Grill:

  1. Tænd dine to yderste brændere på din grill – så rouladen får indirekte varme. Grillen skal ramme en temperatur på ca 210 °C.
  2. Bag kyllingerouladen i ca. 35 min. og så skrues de to yderste brændere op på maks. Så snart der er skruet op, så skal rouladen have yderligere 10-15 min.
  3. Lad den køle i 30 min., så den kan sætte sig lidt, før den skæres og serveres. Velbekomme.

Tips

Udover at den smager fantastisk varm, så er den også god kold i skiver på rugbrød eller i en sandwich.

Print opskriften

arrow_upward