Ingredienser
Sådan gør du
Forberedelse:
- Hak rødløg, peberfrugt, persille og purløg fint.
- Kom et stykke bagepapir ud på bordet og lav et bånd af bacon, hvor hver skive overlapper den næste en smule.
- Fordel kyllingekødet på baconbåndet, som der vises i videoen. I den nederste del af baconbåndet skal kyllingekødet stikke ca. 5-10 cm ud på bagepapiret. I den øverste del skal 5 cm af baconbåndet derimod være fri for kylling.
- Drys salt og peber på kyllingekødet.
- Fordel flødeosten i klatter på kyllingekødet, og smør det herefter ud.
- Fordel rødløg, peberfrugt, persille og purløg på flødeosten. Tryk det let ned i osten med en flad hånd.
- Nu skal det hele rulles til en roulade. Brug evt. bagepapiret som hjælp.
- Når den er rullet helt, så flyttes den over i et stort fad – som er beregnet til grill.
Grill:
- Tænd dine to yderste brændere på din grill – så rouladen får indirekte varme. Grillen skal ramme en temperatur på ca 210 °C.
- Bag kyllingerouladen i ca. 35 min. og så skrues de to yderste brændere op på maks. Så snart der er skruet op, så skal rouladen have yderligere 10-15 min.
- Lad den køle i 30 min., så den kan sætte sig lidt, før den skæres og serveres. Velbekomme.
Tips
Udover at den smager fantastisk varm, så er den også god kold i skiver på rugbrød eller i en sandwich.