play_circle_outline youtube
Kartoffelmos Med Timian Og Rosmarin Opskrift Pillegrill

Kartoffelmos med timian og rosmarin

Den klassiske kartoffelmos er her spicet op med timian og rosmarin, og kan bruges som tilbehør til mange forskellige retter.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Tænd din grill og indstil den til 175 °C.

Kartoflerne:

  1. Læg kartoflerne i et fad, og hæld kogende vand over. Læg dernæst folie over.

Forberedelse:

  1. Bland fløde med krydderurter, peber og hvidløg, og hæld det i en lille kasserolle med låg.

Tilberedning på grillen:

  1. Stil fadet med kartofler i grillen på nederste grillrist, og lad det stå i ca. 1 time.
  2. Hæld mere vand på undervejs, hvis vandet fordamper.
  3. Stil kasserollen med flødeblandingen på grillen de sidste 15 minutter sammen med kartoflerne.
  4. Si fløden fri for hvidløg og krydderurter.
  5. Dræn vandet fra kartoflerne og hæld dernæst fløden over.
  6. Mos kartoflerne, og tilsæt blødt smør og salt.
  7. Riv parmesanost over, og bag kartoffelmosen i yderligere 10 minutter på grillen. 

Print opskriften

arrow_upward