Kødkræmmerhuse

Disse lækre kødkræmmerhuse er den perfekte kombination af saftigt oksekød, smeltet cheddar og krydret grillsmag – alt pakket ind i en sprød tortilla! Langsomt tilberedt på Traeger-grillen, så smagen virkelig får lov at udvikle sig, og toppet med en lækker BBQ-sauce for den ultimative finish. Perfekt som en snack, forret eller en anderledes servering til grillmiddagen. Og så er det jo også bare ren kærlighed, når man kan servere dem som en brandvarm "kødbuket" - for hvem kan sige nej til en håndholdt bid af ren grillsmag?

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Snack
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Start med at skære din cheddar ud i små firkanter, der kan placeres oven på dine kræmmerhuse.
  2. Halver dine tortillas, og kom et tyndt lag oksekød på hver halvdel.
  3. Drys rub eller krydderi oven på oksekødet. Vi har valgt en Traeger Beef Rub, som passer rigtig godt til oksekød, men du kan sagtens eksperimentere med andre krydderiblandinger.
  4. Fold tortillaen til et kræmmerhus.
  5. Læg et eller to stykker cheddar i kræmmerhuset, og placer det i et ildfast fad eller støbejernspande.
  6. Fortsæt med at folde tortillas til kræmmerhuse indtil du har samlet en lille "kødbuket".

Grill:

  1. Varm din Traeger pillegrill op til 180 °C.
  2. Sæt fadet med dine kødkræmmerhuse ind i din Traeger grill, og grill dem i 20 min.
  3. Dæk derefter fadet med sølvpapir, og giv dem yderligere 40 minutter ved 180 grader.
  4. Når de er klar til servering, kan du toppe dem med BBQ-sauce for ekstra smag.

Print opskriften

arrow_upward