play_circle_outline youtube
Pizza Med Gås Opskrift Pizzaovn
Pizza Med Gås Opskrift Pizzaovn 6
Pizza Med Gås Opskrift Pizzaovn 7
Pizza Med Gås Opskrift Pizzaovn 3

Gåsepizza

Prøv denne lækre og smagfulde pizza, der bringer gourmetoplevelsen hjem til din egen pizzaovn! Saftigt, krydret gåsebryst, der har trukket smag fra en skøn marinade, lægges oven på en sprød, luftig bund. Sammen med cremet, smeltet ost, tynde skiver af kartoffel, let karamelliserede løg og et strejf af timian skaber det en perfekt balance mellem det sprøde, det bløde, det søde og det salte. Denne pizza er ideel til en hyggelig aften med venner og familie, hvor du vil imponere med en anderledes og delikat smagsoplevelse. Servér den rygende varm, skær den i lækre slices, og nyd en uforglemmelig pizzaoplevelse sammen.

Opskriften er udviklet af Gordon P. Henriksen - Følg med i Gordon P. Henriksens Youtube-video, hvor han udfører opskriften trin for trin.

  • texture Pizzaovn
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Varm din pizzaovn op til ca. 400 grader.

Gåsebryst:

  1. Lav marinaden ved at blande brun farin, hindbærvincotto, finthakket rosmarin, peber, 5-krydderi og olivenolie i en skål.
  2. Læg gåsebrystet i marinaden, og lad det trække i mindst 30 minutter – gerne længere for mere smag.
  3. Steg det marinerede gåsebryst i en varm støbejernspande (eller en anden ildfast pande) ved høj varme i 2-3 minutter på hver side, indtil det får en flot, sprød skorpe.

Tilberedning af pizzzaen:

  1. Rul pizzadejen ud på en meldrysset flade.
  2. Fordel revet ost, kartoffelskiver, løg og timian jævnt over dejen.
  3. Skær det brunede gåsebryst i tynde skiver og læg dem ovenpå.

Bagning og servering:

  1. Bag pizzaen i den forvarmede pizzaovn i ca. 4-5 minutter, til dejen er sprød, og osten er smeltet og let gylden.
  2. Tag pizzaen ud af ovnen, pynt eventuelt med frisk timian, skær den i skiver og servér straks.

Print opskriften

arrow_upward