play_circle_outline youtube
Baconbidder Opskrift Træpillegrill

Baconbidder

Sprøde, salte og søde på én gang – disse baconbidder er den perfekte snack til grillhyggen! Den sprøde kiks, det røgede bacon og den karamelliserede overflade af brun farin skaber en uimodståelig kombination. Krydringen fra Traeger Pork and Poultry rub giver derudover et ekstra smagspift, der gør dem endnu mere fristende. Perfekte som en lille hapser til gæsterne eller bare til dig selv, når grillen alligevel er tændt.

 

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Snack
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Forret

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Start med at tænde din Traeger træpillegrill, og indstil den til 170 °C.
  2. Mens din grill varmer op, halverer du baconet, fordeler TUC-kiksene på et skærebræt og lægger et stykke bacon på hver kiks.
  3. Drys et godt lag Traeger Pork & Poultry-rub over hvert stykke, og kom derefter en teskefuld brun farin på hver.
  4. Når din grill har nået 170 °C, lægger du kiksene på risten og lader dem tilberede i ca. 30 minutter. Herefter er de klar til servering.

Print opskriften

arrow_upward