play_circle_outline youtube
Marineret Kyllingebryst Opskrift Pillegrill

Marineret kyllingebryst

Her får du opskriften på kyllingebryst, der både er saftigt og fyldt med smag. Det er super nemt at grille på Traeger grillen, og den krydrede marinade samt lækre BBQ-sauce tilfører ekstra meget velsmag. Grill dem til perfektion, og slut af med lime, sesam og koriander for et friskt twist. Servér med grillede majskolber, sprøde kartoffelbåde eller en frisk asiatisk inspireret salat for et komplet måltid under åben himmel. Du kan også skære kyllingen i skiver og bruge i en burger, wrap eller salat.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Bland olivenolie, hvidløg, engelsk sauce og Traeger Chicken Rub, og lad kyllingebrysterne marinere i et par timer.
  2. Imens kan du med fordel lave BBQ-saucen, som skal bruges senere: Rør Traeger Que Sauce sammen med mørk sirup og et nip cayennepeber.

Grillen:

  1. Varm din Traeger pillegrill op til 200 °C.
  2. Læg kyllingebrysterne på grillen, og pensl dem evt. med lidt ekstra marinade.
  3. Når kyllingen har en kernetemperatur på 65 °C, pensler du BBQ-saucen på. Grill videre, indtil de når 75 °C. Du kan med fordel pensle med lidt ekstra BBQ-sauce kort før de er færdige.
  4. Pynt med et skvæt limesaft, sesamfrø og frisk koriander – det giver en lækker smagskombination.

Print opskriften

arrow_upward