play_circle_outline youtube
Glaseret Skinke Opskrift Pillegrill 1

BBQ-glaseret skinke

Saftig og smagfuld BBQ-glaseret skinke direkte fra grillen – perfekt til både hverdag og fest. Den letrøgede smag og smagfulde glasering gør skinken til et sikkert hit, og den er nem at lave på din Traeger. Server den f.eks. med flødekartofler, coleslaw og grillede majskolber – eller gør det ekstra festligt med en frisk melonsalat og hjemmebagt brød. Skinken egner sig også godt i sliders med coleslaw og syltede rødløg. Og er der rester tilovers? Så smager den også fantastisk dagen efter i en sandwich eller salat.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Start din Traeger pillegrill op, og indstil den til 110 °C.
  2. Fjern nettet fra skinken, og skær harlekintern i overfladen.
  3. Læg skinken ind i Traegeren, og grill den i 30 min.
  4. Efter de 30 min. skal du drysse godt med rub på skinken.
  5. Skru temperaturen op på 150° grader og skinken få 3 timer eller til skinken har nået en kernetemperatur på 60° grader.
  6. Efter de 3 timer eller en kernetemperatur på 60° grader, giver du skinken godt med BBQ sauce, og fordeler ned i alle revner. Her efter skruer du din Traeger op på 180°, til skinken når en kernetemperatur på 65° grader.
  7. Når den er færdig i din Traeger, så lad den stå og trække i 5 min, inden du skærer af den.

Print opskriften

arrow_upward