Chopped cheeseburger

Saftige, snaskede og fulde af smag – denne chopped cheeseburger er et must for enhver burgerelsker. Tilberedt på en Napoleon plancha stegeplade får bøfferne en uimodståelig stegeskorpe, og det hakkede twist skaber en perfekt symfoni af bøf og smeltet ost. Du kan nemt sætte dit eget præg på burgeren ved at blande krydderier eller friske urter i kødet – perfekt til at tilpasse smagen efter humør og gæster.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Julia Olsen, Onekitchenblog.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag den godt til med salt og peber.
  2. Snit salaten.
  3. Form 4 kugler af oksekødet.

Grill:

  1. Sæt en plancha stegeplade på din grill.
  2. På den ene halvdel af planchaen tændes brænderen på middelvarme. Rist de indvendige sider af burgerbollerne gyldne i en smule olie eller smør.
  3. Smør bollerne med burgerdressing, og kom salat på underbollen.
  4. Skru brænderen op på fuld varme under den anden halvdel af stegepladen – sørg for, at denne del er meget varm. Kom lidt olie på, og læg kødet på.
  5. Brug en bøfpresser til at mase bøfferne helt flade, og drys med salt og peber.
  6. Når bøfferne har fået stegeskorpe, vendes de. Når de har fået stegeskorpe på den anden side, så kommes 4 skiver ost på og det hele hakkes godt. Top så med 4 skiver ost mere og luk låget på grillen i 30 sekunder. Når osten er smeltet, så er det klar.
  7. Fordel kødet på de 4 burgerboller og så er der serveret. Velbekomme.

Tip: Du kan sagtens bruge andre oste, men burgeren bliver perfekt snasket med burgerost.

Print opskriften

arrow_upward