Ingredienser
Sådan gør du
Forberedelse:
- Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag den godt til med salt og peber.
- Snit salaten.
- Form 4 kugler af oksekødet.
Grill:
- Sæt en plancha stegeplade på din grill.
- På den ene halvdel af planchaen tændes brænderen på middelvarme. Rist de indvendige sider af burgerbollerne gyldne i en smule olie eller smør.
- Smør bollerne med burgerdressing, og kom salat på underbollen.
- Skru brænderen op på fuld varme under den anden halvdel af stegepladen – sørg for, at denne del er meget varm. Kom lidt olie på, og læg kødet på.
- Brug en bøfpresser til at mase bøfferne helt flade, og drys med salt og peber.
- Når bøfferne har fået stegeskorpe, vendes de. Når de har fået stegeskorpe på den anden side, så kommes 4 skiver ost på og det hele hakkes godt. Top så med 4 skiver ost mere og luk låget på grillen i 30 sekunder. Når osten er smeltet, så er det klar.
- Fordel kødet på de 4 burgerboller og så er der serveret. Velbekomme.
Tip: Du kan sagtens bruge andre oste, men burgeren bliver perfekt snasket med burgerost.