Ingredienser
Sådan gør du
Baconmayo:
- Kom ægget i et højt glas, tilsæt salt, sød sennep og 1 tsk eddikeessens.
- Hæld 2½ dl olie i glasset.
- Sæt en stavblender helt ned i bunden, blend på fuld kraft, og træk langsomt stavblenderen opad. Så får du en cremet mayo.
- Blend derefter yderligere ½ dl olie i sammen med lidt ekstra salt, essens og citronsaft.
- Til sidst blendes baconen i, og mayonnaisen smages godt til.
Burger:
- Brug din plancha eller en stor støbejernspande til at stege bacon sprødt. Lad baconen køle lidt af. Uanset om du bruger plancha eller pande, skal brænderen under stå på maks.
- Imens snittes salaten, løget hakkes, og oksekødet formes til seks kugler.
- I den modsatte side af planchaen tændes brænderen på lav/middel og burgerbollerne ristes indeni - kom lidt olie på pladen før bollerne kommer på.
- Smør lidt olie ud på et skærebræt og med en Napoleon bøfpresser, så moses en kugle oksekød helt flad - tilføj salt og peber. Gentag med de andre bøffer.
- Kom baconmayo, løg, agurkesalat og salat på de ristede burgerboller.
- Skru helt op for din SIZZLE ZONE™, og grill to bøffer ad gangen.
- Når bøfferne er færdige, lægges en skive ost på hver, og de stables oven på hinanden.
- Når alle bøffer er grillet og ligger to og to, samles burgerne med det øvrige fyld i bollerne.
Tip: Baconmayonnaisen kan fint holde 5 dage i køleskabet.