Ingredienser
Sådan gør du
- Rør dressingen sammen og smag til med salt, peber og citronsaft.
- Snit grøntsagerne, så de er klar som fyld.
- Hak løg, hvidløg og persille til kebabfarsen. Rør alle tre ting sammen med resten af ingredienserne til kebabfarsen - sørg for at få den rørt god sej.
- På et stykke bagepapir tilføjes lidt olie i to brede streger og kødet fordeles i to portioner og trykkes ud i to aflange flade stykker. Nu kan de enten grilles én ad gangen i de store stykker, eller du kan dele dem hver i to, så de er nemmere at styre på grillen. Grill dem ad to omgange på din SIZZLE ZONE™ sidebrænder. Først grilles de på høj varme, og når de har fået god farve, så skrues der ned på lav varme. Kødet skal være tilberedt hele vejen igennem. Lad kødet hvile i 15 minutter.
- Skær kødet i tynde skiver og fyld nu alle tortillas med dressing, kød og grøntsager og rul dem til nogle wraps. Så er de klar til servering. Velbekomme.
Tip:
Bliver alt kød ikke spist, så kan det gemmes nogle dage på køl eller det kan fryses. Hvis kødet ønskes lunet før servering, så anbefaler vi at kødet ikke er skåret ud, når det gemmes. Så er kødet nemt at lune på grillen.