Hjemmelavet oksekebab i tortillas

Hjemmelavet oksekebab i tortillas er perfekt grillmad med masser af smag og saftigt kød fra grillens SIZZLE ZONE™. Kødet formes til flade stykker og grilles ved høj varme, før det får en eftertilberedning ved lav varme. Efter en kort hvile skæres det i tynde skiver og rulles i lune tortillas med frisk grønt og en cremet dressing med citron. En skøn kombination af varme krydderier, sprøde grøntsager og grillede aromaer – ideel til både hverdag og gæster, og kebabben kan både serveres i tortillas, pitabrød eller som fyld i salater. Og får du rester, er de nemme at varme op igen næste dag.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Julia Olsen, Onekitchenblog

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Snack
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Rør dressingen sammen og smag til med salt, peber og citronsaft.
  2. Snit grøntsagerne, så de er klar som fyld.
  3. Hak løg, hvidløg og persille til kebabfarsen. Rør alle tre ting sammen med resten af ingredienserne til kebabfarsen - sørg for at få den rørt god sej.
  4. På et stykke bagepapir tilføjes lidt olie i to brede streger og kødet fordeles i to portioner og trykkes ud i to aflange flade stykker. Nu kan de enten grilles én ad gangen i de store stykker, eller du kan dele dem hver i to, så de er nemmere at styre på grillen. Grill dem ad to omgange på din SIZZLE ZONE™ sidebrænder. Først grilles de på høj varme, og når de har fået god farve, så skrues der ned på lav varme. Kødet skal være tilberedt hele vejen igennem. Lad kødet hvile i 15 minutter.
  5. Skær kødet i tynde skiver og fyld nu alle tortillas med dressing, kød og grøntsager og rul dem til nogle wraps. Så er de klar til servering. Velbekomme.

Tip:
Bliver alt kød ikke spist, så kan det gemmes nogle dage på køl eller det kan fryses. Hvis kødet ønskes lunet før servering, så anbefaler vi at kødet ikke er skåret ud, når det gemmes. Så er kødet nemt at lune på grillen.

Print opskriften

arrow_upward