Ingredienser
Sådan gør du
- Start med at røre marinaden sammen. Rør så dressingen sammen. Skær auberginer i tynde skiver og rør alle krydderier og olie sammen til aubergineskiverne. Vend den krydrede olie i aubergineskiverne - sørg for de alle får lidt krydderi.
- Grill aubergineskiverne 3-4 ad gangen på din SIZZLE ZONE™ på lav varme.
- Når aubergineskiverne er færdige, så opbevar dem gerne i lag ovenpå hinanden i en skål.
- Snit salat, rødløg, agurk og tomater
- Del nakkefileten på langs, så du har to nogenlunde lige store stykker. Disse stykker deles på langs igen. Hvis de to ydre stykker er små, så skal de ikke gøres mindre, men er de store, så del dem på langs igen. De midterste stykker deles også.
- Halvdelen af strimlerne smøres med lidt olie og drysses med salt og peber.
- Den anden halvdel bevares fersk.
- De ferske stykker grilles over direkte varme, hvor brænderne er sat på høj varme. Pensl dem med marinaden. Luk låget på grillen. Hold godt øje med stykkerne og vend dem nogle gange under tilberedning - hver gang de vendes, så pensles de med marinade. Giv dem også gerne lidt ekstra marinade undervejs.
- Imens de marinerede stykker griller, så grilles dem med salt og peber på din SIZZLE ZONE™ på middelvarme. Kødet skal have god farve og tilberedes, til det er færdigt - skru evt. ned på lav, hvis det bliver nødvendigt.
- Lad kødet hvile lidt før det skæres ud og så er alt klar til servering. Velbekomme.
Tip: Er der rester af kødet, så kan stykkerne lunes på en pande eller stegeplade på grillen dagen efter.