Ingredienser
Sådan gør du
- Din Gozney-pizzaovn tændes 30-45 min., før den skal bruges. Den skal varmes op til 370-380 grader.
- Først gøres fyldet klar. Riv cheddar til begge pizzaerne – cheddarosten til pepperonifyldet vendes med mozzarella.
- Hak rødløg til flammkuchen, skær bacon i mindre stykker, og pluk bladene af timianstilkene.
- Ælt alle ingredienserne til dejen sammen – gør det blot i hånden. Dejen skal æltes i 5-7 min..
- Dejen skal bruges med det samme. Del den i otte portioner, og rul hver portion dej ud.
- Top halvdelen med mascarpone, salt, peber, ost, rødløg, bacon og timian.
- Den anden halvdel toppes med tomatsauce, ost, pepperoni og oregano.
- Bag nu én pizza ad gangen i cirka 1½-2 min.. Når alle er bagt, er de klar. Velbekomme.
Tip: Pizzaerne er frysevenlige.