Ingredienser
Sådan gør du
Grillen:
Tænd grillen og indstil den til 160°C.
Skinken:
- Skær et rude/diamantmønster i skinken (så hænger siruppen bedre fast).
- Læg skinken i et fad beklædt med folie.
- Sæt nelliker i krydserne på skindet.
Siruppen:
- I en lille kasserolle hældes sirup, brun sukker, æblejuice, sennep, kanel og ingefær. Rør det hele godt sammen.
- Stil kasserollen på grillen indtil sukkeret er smeltet.
Tilberedelse på grillen:
- Stil skinken ind på grillen og pensl skinken med sirup flere gange i løbet af den næste halvanden time.
- Grill skinken til den har en kernetemperatur på 55°C.
Servering:
- Lad den hvile i ca. 20 minutter inden udskæring.
- TIP: Hvis du ønsker at eksperimentere med røgsmag, kan du starte med at grille skinken de første 20 minutter ved 100°C. så træpillerne kan tilføre den ønskede røgsmag.