Ingredienser
Sådan gør du
Grillen:
- Tænd grillen og indstil den til 160 °C.
Skinken:
- Skær et rude/diamantmønster i skinken (så hænger siruppen bedre fast).
- Læg skinken i et fad beklædt med folie.
- Sæt nelliker i krydserne på skindet.
Siruppen:
- I en lille kasserolle hældes sirup, brun sukker, æblejuice, sennep, kanel og ingefær. Rør det hele godt sammen.
- Stil kasserollen på grillen, indtil sukkeret er smeltet.
Tilberedelse på grillen:
- Stil skinken ind på grillen og pensl skinken med sirup flere gange i løbet af den næste halvanden time.
- Grill skinken til den har en kernetemperatur på 55 °C.
Servering:
- Lad den hvile i ca. 20 min. inden udskæring.
TIP: Hvis du ønsker at eksperimentere med røgsmag, kan du starte med at grille skinken de første 20 min. ved 100 °C. så træpillerne kan tilføre den ønskede røgsmag.