play_circle_outline youtube
Grillet Juleskinke Opskrift Pillegrill 1 0094
Grillet Juleskinke Opskrift Pillegrill 2 0094

Grillet juleskinke

I forbindelse med Traeger Grill Juleshow har vi lavet en opskrift på en lækker juleskinke. Se mere i videoen her eller følg opskriften nedenunder. 

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Tænd grillen og indstil den til 160 °C.

Skinken:

  1. Skær et rude/diamantmønster i skinken (så hænger siruppen bedre fast).
  2. Læg skinken i et fad beklædt med folie.
  3. Sæt nelliker i krydserne på skindet.

Siruppen:

  1. I en lille kasserolle hældes sirup, brun sukker, æblejuice, sennep, kanel og ingefær. Rør det hele godt sammen.
  2. Stil kasserollen på grillen indtil sukkeret er smeltet.

Tilberedelse på grillen:

  1. Stil skinken ind på grillen og pensl skinken med sirup flere gange i løbet af den næste halvanden time.
  2. Grill skinken til den har en kernetemperatur på 55 °C.

Servering:

  1. Lad den hvile i ca. 20 minutter inden udskæring.
  2. TIP: Hvis du ønsker at eksperimentere med røgsmag, kan du starte med at grille skinken de første 20 minutter ved 100 °C. så træpillerne kan tilføre den ønskede røgsmag.

Print opskriften

arrow_upward