play_circle_outline youtube
Julekage Med Aebler Og Kanel Opskrift Pillegrill 1 0098

Julekage med æbler og kanel

Mangler du en nem og lækker dessert, så prøv denne julekage med æbler og kanel. Du kan servere enten cremefraiche, flødeskum, vaniljecreme eller is til.

Vi har her brugt en af de helt store træpillegrill med WiFi, nemlig Traegers Timberline-serie.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Dessert

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Tænd din grill på omkring 200 °C. Vi har brugt træpiller med æblesmag, men du kan bruge lige det, du vil.

Dejen:

  1. Tag en skål og rør smøren, kanel og sukker godt sammen.
  2. Slå æggende ud i skålen et ad gangen, mens du rører rundt i dejen.
  3. Marcipanen plukkes i små stykker og lægges ned i skålen.
  4. Hak mandlerne og kom dem i skålen sammen med hvedemel. Rør det hele godt sammen.
  5. Fyld dejen i en smurt stegepande. Du kan med fordel smøre stegepanden ind i lidt smør.

Æblerne:

  1. Skræl og skær æblerne i smalle både og læg dem på dejen i valgfrit mønster.
  2. Drys perlesukker over æblerne.

Tilberedning på grillen:

  1. Stil støbejernspanden på den midterste rist ved 200 °C.
  2. Julekagen skal bages i ca. 45 min. indtil kagen har sat sig.
  3. Kagen kan serveres både lun og kold, med enten cremefraiche, flødeskum, vaniljecreme eller is. Velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward