Batteri til Traeger Ranger pillegrill

18. juni 2024

IMG 1552

Sådan får du strøm til din Traeger Ranger ude i naturen

Drømmer du om at tilberede lækre retter på din Traeger Ranger pillegrill, selv når du er langt væk fra civilisationen? Det er faktisk enkelt, at tage din kulinariske oplevelse med ud i naturen, uden at bekymre dig om manglen på strømstik. Sven Nielsen fra vores PRO BBQ Team har nemlig fundet en perfekt løsning på udfordringen, hvilket han beskriver detaljeret i sit blogindlæg om emnet.

Alt du behøver er nemlig en batteriløsning, som leverer 230V / 300W kontinuerlig strøm.

Det gør Ryobis 36V 300W Batteri Inverter blandt andet. Det vil sige, har du et Ryobi produkt, der kører på 36V batterier, er du faktisk godt kørende for små 799,- kr.

IMG 1552

Batteri Inverterens egenskaber:

  • En kraftfuld MAX POWER inverter leverer 230V / 300W kontinuerlig strøm. Det giver dig mulighed for at bruge eldrevne produkter når du er på farten.
  • Den har en ‘Ren’ sinusbølge AC-strøm, som er perfekt til at drive følsom, elektronik og små enheder.
    Den har følgende USB udgange: 1 x USB Type-A udgange og 1 x USB Type-C udgange (5V, 2.4A total) til opladning af USB-drevne enheder.
  • Det indbyggede LED lys sikrer, at enheder og kabler let kan tilsluttes uanset lysforhold.
  • LED lyset har 2 indstillinger – 50% og 100% – så er der altid en god belysning i arbejdsområdet, mens du også sikrer, at du kan spare på strømmen og undgå at blive blændet.
  • Den er udstyret med et integreret bærehåndtag og et integreret vægbeslag.
  • Den er ideel til camping, rejser, bilrejser, forretningsrejser, shelterture og altså også din Traeger Ranger. Den kan også bruges som en reservestrømforsyning i tilfælde af strømafbrydelse.

På de to billeder herunder kan du se, at Batteri Inverteren faktisk kan trække selv de store Traeger modeller, som f.eks. en Traeger Timberline 850. Sven skulle nemlig lige teste og se om det kunne lade sig gøre og det kunne det. Svens Traeger Timberline 850 kørte små 4 timer på det 12 Ah batteri, der er vist på billedet og det var stadig fuld opladet.

IMG 1980 653X1024
IMG 1981 640X1024

Kan trække to Traeger Rangers

Som du kan se på det øverste billede, kan en Batteri Inverter faktisk levere strøm til to Rangers, de skal bare startes op forskudt. De har nemlig et strømforbrug på omkring 300W ved opstart.

Men når de er startet op og gnisttænderen (Igniteren) er slået fra igen, bruger de hver især max. 50W i timen. Under en strandtur har Sven haft to Rangers igang samtidig i næsten 4 timer uden problemer med et 6 Ah / 36V batteri, hvor han grillede ved temperaturer på mellem 160 - 220 grader.

 

Tips til køb:

Hvis du har 36V serien fra Ryobi, er du hurtigt kørende. Så skal du nemlig kun investere i selve Batteri Inverteren, som typisk koster omkring kr. 799,-. Skal du derimod ud og investere i både batteri og oplader, kan vi anbefale at starte med Ryobi 36V Sæt, som ofte kan købes til ca. kr. 1.500,-. Så har du strøm nok til to Rangers i ca. 4 timer og 6-7 timer på en alm. Traeger grill. Skal du grille Pulled Pork eller lignede langtidsretter på farten, skal du nok overveje at investere i en 36V / 12 Ah batteri.

arrow_upward