https://www.backyardliving.dk/websitedk/p/grilltilbehoer-reservedele/grilltilbehoer/napoleon-roegeflis-boeg

Napoleon Røgeflis, Bøg

69,95 kr.

: 67062

Røgeflisen giver lækker røget smag og er perfekt for alle grillende kødelskere, som gerne vil give kødet et godt skud røg. Intensitetsmæssigt ligger Napoleons bøg i den milde og friske ende af skalaen og passer perfekt til fisk, svinekød og råvildt.

  1. arrow_forward

Bøgerøg er en god all-round smagsgiver, når du vil forkæle dine grillerier lidt ekstra med den milde, men friske, røgede smag.

Hvis du griller med kul, så tilsætter du røgflisen blandt kullene. Hvis du ønsker at bruge dem til din gasgrill, så kan du med fordel anvende Napoleons Røgerør, Sear Plate Smoker Box eller Kul- og Røgbakke.

Sådan gør du: Læg din røgeflis i vand i 30-45 minutter inden du skal bruge dem til varmrøgning. På den måde får du maksimum røg og undgår, at dine røgeflis brænder op. Derefter presser du væden ud af dine røgeflis, og så er de klar til din kuglegrill, dit Napoleon Røgerør eller din Kul- og Røgbakke.

  • Giver en intens smag, som passer til f.eks. fisk eller svin
  • Skal vædes i minimum 30 minutter inden brug

 

TUN nr./DB
2434917
Fakta
Velegnet til
Ikon FiskIkon SvinekoedIkon Vildt
Smag
Bøg
Vægt (kg)
0,7
Bruttovægt (kg)
0,7
Udvendig emballage (cm)
L16 x B9 x H25,5

Striploin Foto Themeatclub

Striploin steg

02. February 2022

Striploin er det, man betegner som en amerikansk udskæring af oksefilet. Den indeholder hele rygmusklen i sin fulde længde fra højreb til og med tyndsteg. Her kan du se, hvordan du klargør og tilbereder en hel Striploin oksesteg.

arrow_forward
Oksemørbrad Foto Themeatclub

Oksemørbrad

02. February 2022

Oksemørbraden er det møreste stykke kød på kvæg. Det kan bruges til mange forskellige ting, f.eks. Beef Wellington, stroganoff, tournedos, bøffer eller hel steg. Vi viser her hvordan du afpudser og klargør den til det du ønsker.

arrow_forward
Cuvette Stegt Foto Themeatclub

Oksecuvette

02. February 2022

En oksecuvette er lækker og let at tilberede. Det er ikke det dyreste stykke kød og det kan tilberedes på kort tid, hvilket også gør det perfekt til hverdagen. Her kan du se hvordan du klargør den til grillen.

arrow_forward
Culotte Stegt 5 Foto Themeatclub

Okseculotte

03. February 2022

En oksecuvette er lækker og let at tilberede. Det er ikke det dyreste stykke kød og det kan tilberedes på kort tid, hvilket også gør det perfekt til hverdagen. Her kan du se hvordan du klargør den til grillen.

arrow_forward
Grillede Nyretapper Opskrift Gasgrill 1

Nyretapper

04. September 2022

En nyretappe er et undervurderet stykke kød, men det kræver at man ved hvordan man klargøre og tilbereder det, hvis man selv vil give sig i kast med det - Her i videoen får du en guide af Emil fra TheMeatClub.

arrow_forward
Meatstick The Meatstick Lifestyle 1

Kernetemperatur på kød

06. March 2022

Skal du lave oksemørbrad, brisket eller måske en saftig flæskesteg og vil du være sikker på kyllingen er gennemstegt, så er det vigtigt du ved hvilken kernetemperatur kødet skal have. Her finder du den rigtige kernetemperatur.

arrow_forward
Bøf På SIZZLE ZONE

Grill den perfekte bøf

05. March 2022

Hvordan steger man den perfekte bøf eller steak? Det kommer selvfølgelig an på hvordan man ønsker sin bøf. Her er en guide til hvordan du rammer medium, medium-well done eller gennemstegt.

arrow_forward
arrow_upward