Et matsort mesterværk

13. maj 2022

Prestige Phantom P500RSIBPMK 3 PHM Life 14

Omtale på Mandesager.dk

Napoleons nye grill banker grillfesten op på højeste niveau

Ja, grill er en udstyrssport, og nu forkæler Napoleon dig med en ny specialudgave af deres i forvejen fantastiske Prestige 500 grill. Den hedder Phantom Edition, og der er virkelig tale om kram, som kan få selv den mest kræsne grill-mand til at slikke sig om munden.

Sådan indleder Peter Frøkjær sin artikel på Mandesager.dk, hvor han kigger nærmere på det han betegner som "en mægtig grill", og fortsætter;

Et matsort mesterværk

Hey, lad os nu være ærlige. En grill er en potensforlænger. Jamen, sådan er det bare, for den er helt oppe på siden af bilen, når det kommer til at booste dit eget ego.

På samme måde som en Fiat kan få dig fra A til B, så kan en Ferrari altså gøre det i bedre stil. Og det her er grillens svar på en Ferrari.

Napoleon Prestige 500 Phantom er læsset med lirede funktioner til at hamre dine grillerier helt op på højeste trin af blærerøvs-stigen, og så er den samtidig en pokkers skarp fætter at have stående i baghaven, på terrassen eller altanen. Her kan du jo så få et gevaldigt ego-boost, når naboerne kigger forbi eller du har gutterne ovre til en fed grillaften.

Grillen er nemlig et udstillingsværk i sig selv med et matsort ydre, der bare oser af god stil. Udover røgen fra dine grillede lækkerbiskener, selvfølgelig.

Et væld af blærede funktioner

Selvom grillen ser hamrende skarp ud, så nytter det jo ikke noget, hvis den ikke kan være din wingman, når det kommer til madlavningen.

Og her er Napoleon Prestige 500 Phantom læsset til tænderne med praktiske funktioner.

Du får nemlig et grillareal på hele 71 x 46 centimeter, der burde være mere end rigeligt til at holde hele slænget af gutter godt forsynet, og her kan du udnytte de fire hovedbrændere til at optimere hele processen, fordi du kan styre temperaturen i zoner. Du ved, så havner du ikke i brød-fælden, hvor brødene bliver helt sorte på et splitsekund.

Her kan du så også bruge den specielle SIZZLE ZONE sidebrænder – der er unik for Napoleons grills – til at fuldende dine steaks, for den bliver hele 800 grader varm og giver en fabelagtig karamellisering af kødet. Eller, du kan skrue ned for temperaturen og bruge sidebrænderen til sovs, kartofler eller andet tilbehør.

Det spiller bare, og i Phantom-modellen er grillristene desuden lavet af specialstøbt rustfrit stål med en særlig rå tekstur, der kombinerer fordelene fra støbejern med vedligeholdelsesfordelene fra rustfrit stål. Alle vil jo med til grillfesten, men ingen gider rydde op bagefter.

Følg lyset for den perfekte grillaften

Du har sikkert studset over de røde og blå farver i kontrolknapperne på billederne af Napoleon Prestige 500 Phantom. Og dem får du forklaringen på lige her.

Lyset gør det jo i sagens natur lettere at se, hvad der foregår, når mørket falder på, men der er faktisk også en praktisk og sikkerhedsmæssig bonus-funktion. Når knapperne er slukkede, så er de blå. Når de er tændte, så er de røde. På den måde, kan du være sikker på, at grillen ikke står og buldrer derudaf, når den faktisk burde være slukket.

Det er ret praktisk, hvis du for eksempel lige brænder grillen af, efter du har serveret maden for gæsterne og har glemt alt om det. Så kan du lige glane ud på grillen og se, om den er tændt eller slukket.

Hvem er den til?

Det er klart, at det selvfølgelig ikke er en billig fornøjelse at få grillens svar på en Ferrari hjem at stå.

Derfor henvender en Napoleon Prestige 500 Phantom sig også til folk der griller ofte og virkelig går op i håndværket. Til gengæld får de så virkelig kram til formålet, for det her bæst kan forvandle selv den mest uduelige kok til en Michelinstjerne i baghaven.

Argh okay, du skal stadig kunne noget rent gastronomisk, men den her grill leverer så også værktøjet til at føre dine mad-fantasier ud i livet, og den gør det i blæret facon.

arrow_upward