Napoleon grill

Napoleon Phantom™ & matsort

LIMITED EDITION

Med Napoleon® Phantom™ og matsort forfines fem grillmodeller på en enestående måde. TravelQ™ PRO 285X, Freestyle™ 425, Rogue® 425/525 Special Edition og Prestige® 500 findes nemlig i en eksklusiv matsort finish, der får enhver grill-elsker til at spærre øjnene op. Alle Phantom™ og matsorte modeller leveres med varmehylde; TravelQ™ PRO og Rogue® 525 SE med en standard version, mens de tre øvrige leveres med en multifunktionsrist. Freestyle™ 425 og Rogue® 425 Special Edition Phantom™/525 Special Edition Matsort kan bryste sig af at have grillriste i 304 rustfrit stål - også på SIZZLE ZONEN. På Prestige® 500 Phantom™ har Napoleon endda taget skridtet endnu videre, og udstyret hele grillen med riste i særligt støbt rustfrit stål.

Anmeldelser

Napoleon Rogue 425 SE Phantom RSE425SIBMK 1PHM Lifestyle 1

Napoleon’s nye matsorte vidunder

Anmeldelse på gastromand.dk

Man kan godt fornemme, at Napoleon Rogue® 425 Special Edition, Phantom™ er en topmodel, ikke i størrelse, men i kvalitet. Jeg kan rigtig godt lide, at denne grill er helt gennemfarvet matsort, den står rigtig flot.

arrow_forward
Prestige Phantom P500RSIBPMK 3 PHM Life 14

Et matsort mesterværk

Omtale på Mandesager.dk

Denne grill banker grillfesten op på højeste niveau. Sådan skriver Mandesager.dk om Napoleon Prestige® 500 Phantom Edition.

arrow_forward
arrow_upward