Toppen af grill-poppen

13. april 2023

Timberlinexl Lifestyle 027

Omtale på Mandesager.dk

Traeger lirer dine grill-eventyr med den nye Timberline L/XL

Der er grill-vejr året rundt, men med sommeren lige om hjørnet, er det jo en god lejlighed til at kigge på nyt udstyr. Her er Traeger klar med en vaskeægte lækkerbisken til at tilfredsstille selv den mest kræsne connaisseur med den nye Timberline L/XL træpillegrill, og den kigger vi nærmere på her i artiklen.

Sådan indleder Peter Frøkjær sin artikel på Mandesager.dk, hvor han kigger nærmere på det han betegner som "et komplet køkken i én samlet pakke", og fortsætter;

Toppen af grill-poppen

Traeger har lavet lækre træpillegrills i over 30 år, så de har opbygget en stor ekspertise indenfor feltet. Og al den erfaring kulminerer nu med den nye Timberline L/XL.

Her får du de velkendte dyder fra træpille-teknologien med røg og hurtig opstart, mens det bare er en solid satan på 108 kilo, der fylder godt på terrassen. Og det giver masser af plads til maden, for Timberline L leverer et samlet grillareal på 5.714 kvadratcentimeter, mens storebroderen XL er helt oppe at ringe på 8.568 kvadratcentimeter.

Det giver altså potentiale for store festmåltider, for med Timberline XL kan du faktisk tilberede 9 kyllinger, 6 svinenakker eller line hele 8 stativer op til spareribs. Plus tilbehøret, selvfølgelig.

Her er den helt store feature selvfølgelig træpillerne, der sammen med den digitale temperaturstyring sikrer perfekte resultater hver evig eneste gang.

Det gør dine grill-eventyr til en leg, for du smider bare dit kød i grillen og indstiller temperaturen, og så kan du tage en slapper, mens den sørger for at køre det hele sikkert i hus. Og der er plads til lige knap 10 kilo træpiller i dyret, så du ikke skal fylde på undervejs.

Og temperaturstyringen er Traegers mest præcise til dato.

De har nemlig tilføjet en Smart Combustion teknologi, der består af en række sensorer til at holde en ensartet tilberedningstemperatur i hele grillen, mens det også sørger for lynhurtigt at genoprette temperaturen, hvis du lige åbner låget for at få et kig på herligheden.

Et komplet køkken i én samlet pakke

Hvor du sædvanligvis kan blive nødt til at indsætte flere enheder i kampen om det perfekte måltid, er Traeger Timberline L/XL en komplet enmandshær.

Udover det enorme grillareal, er den nemlig liret med et hav af funktioner.

Du får for eksempel en induktionskogeplade med støbejernsstegepande til at simre, stege eller sørge for sovsen, mens der også er smarte muligheder for at skræddersy grillen til netop dine behov med P.A.L. Pop-And-Lock tilbehørssystemet.

Her kan du for eksempel indrette ekstra hylder, redskabskroge, opbevaringspander, rullestativer og meget mere, der gør det hele til en individuel oplevelse. Ja, det er en gadget-grill, og det er mega fedt.

Og hele gadget-oplevelsen fortsætter på mobilen.

Timberline L/XL benytter sig nemlig af den trådløse WiFire teknologi, der sammen med den tilhørende app til iOS og Android giver præcision til fingerspidserne.

På den måde kan du for eksempel gå i gang med et ordentligt stykke kød om formiddagen og så kontinuerligt holde et halvt øje på tilberedningen i løbet af dagen, mens du får klaret alle dine andre opgaver.

Du behøver altså ikke stå og pussenusse om projektet, for grillen holder dig sikkert i hånden. Og den kan endda give dig nye idéer til lækre udfordringer via det store univers med opskrifter, som Traeger har indsamlet gennem årene.

Hey, nogle gange kan det godt være svært at banke op for kreativiteten, men den her grill leverer både idéerne og fører dem ud i livet.

Hvem er den til?

Jaja, med et prisskilt på henholdsvis 34 af de lange for Timberline L og 37 kilo for Timberline XL, er det her en voldsom investering.

Det er til gengæld sådan en investering, der giver ekstremt meget valuta for skillingerne, hvis du er vild med at grille og vil gøre en ekstra indsats for at banke måltiderne op på højeste niveau.

Så er det her grill-mandens våde drøm.

Du får masser af plads og kvalitet fra øverste hylde, mens den snedige teknologi gør det let at ligne en mand, der har fuldstændigt styr på løjerne.

Og lad os nu være ærlige – en grill er en potensforlænger. Det her er den ultimative potensforlænger indenfor grill-verdenen.

arrow_upward