Napoleon Prestige PRO™

Napoleons ypperste model indenfor indbygningsgasgrill. Den er identisk med den fritstående Prestige PRO™-model, som er en luksusgrill i absolut topklasse. Grillen er proppet til randen med ekstravagante detaljer og funktioner smukt indhyldet i et eksklusivt design. Alt udvendigt på grillen er lavet i 304 rustfrit stål, og på listen over funktioner finder du alt fra lyssensor og projektor med Napoleon-logo til LIFT EASE™ låg, SAFETY GLOW™ og bagbrænder.

Napoleon grill

Prestigeproindbygning

Napoleon Prestige PRO™

Indbygningsgrill

Napoleons absolutte top-model indenfor indbygningsgasgrill. Den er identisk med den fritstående Prestige PRO™-model bortset fra underskab og sideborde.

Prestige Pro

Napoleon OASIS™

OASIS™ er Napoleons helt egen serie med indbygningsmoduler til udekøkkener og her er der ikke sparet på noget. Modulerne er af høj kvalitet og fremstillet i grå hammerlak og rustfrit 304 stål, der kan klare alt slags vejr. Der er en god balance mellem det praktiske, holdbarhed og tidløst design.

(Karussel med produkter)

Prestigeproindbygning

Byg dit eget udekøkken

Indret et personligt udekøkken specialbygget eller med OASIS™ moduler.

Sådan kommer du i gang med byggeriet af dit udekøkken:

  1. Vælg din ønskede indbygningsgrill
  2. Vælg underskab til grillen
  3. Vælg de øvrige indbygningsmoduler
  4. Læg bredden på de øvrige moduler sammen - nu er du klar til finde den helt rigtige bordplade hertil

Opskrifter lavet på en Napoleon Prestige PRO™

01 Koch 0430

En stjernekoks smag for grill

Michelinrestaurant og Masterchef er blot to fremhævninger i Jesper Koch imponerende og travle karriere, men tiden ved grillen giver altid en afslappende følelse.

arrow_upward