En verden med gasblus og wok tilbehør

HOT WOK er gasblus i den højeste kvalitet og med den absolut største effekt på markedet. Det er en dansk designet serie, der består af gasblus og udstyr til tilberedning af wok mad. Med HOT WOK kan du tilberede wokretter præcis som en professionel asiatisk kok.

HOT WOK er enormt populært til udekøkkenet og en af hemmelighederne bag en succesfuld wokret er varmen. Her har HOT WOK de største gasblus på markedet med den højeste effekt på op til 12kW. 

HOTWOK HERO (1)
expand_more

PERFEKT TIL UDEKØKKENET

Spændende nyheder fra HOT WOK

Comfort Bord og wok-tilbehør

Comfort Bord Sideborde 3
expand_more

PRO

12 kW

PRO
HOT WOK Pro

Gasblusset HOT WOK PRO yder hele 12 kW. Dernæst finder du det populære gasblus, HOT WOK Original, som yder 7 kW effekt. Sidst men ikke mindst har vi HOT WOK Silverline, som yder 4,5 kW effekt og det er tilmed godkendt både til indendørs og udendørs brug. Ud over madlavning i den inkluderede wokpande, kan du bruge gasblusset under eksempelvis en stor gryde, grukedel, paellapande eller som gasblus under en grillpande.

Top 5

Hvorfor vælge en HOT WOK?

Hotwokstørst

Størst

HOT WOK PRO yder hele 12 kW, hvilket er det største gasblus på markedet.

Hotwok Miljø 061021 040

Wok indendørs

Silverline gasblus er et godkendt både til indendørs og udendørs brug – som et af de få gasblus.

Hotwokalsidig

Fleksibelt

Brug også gasblusset under en stor gryde, grukedel eller en grillpande. Mangler du et gasblus til en stor eller lille paellapande er HOT WOK gasblus også velegnet.

Hotwokbord

Gennemtænkt

Der er en grund til, at Backyard Livings Top Line bord til montering oven på 5 og 10 kg letvægstgasflasker er blevet en super bestseller.

Hotwokstegeplade

Tilbehør

HOT WOK tilbyder et stort sortiment med tilbehør, så du kan få maksimal udbytte af produktet.

HOT WOK PRO

12 kW

HOT WOK PRO er et professionelt gasblus i støbejern, der leverer hele 12,0 kWh. og gør gasblusset perfekt til wok madlavning. Det gør endda gasblusset fra HOT WOK til den største på markedet mål på effekt – et gasblus med hele 12 kW effekt! Der medfølger HOT WOK Wokpande 30 cm rundbundet, 1.5 mm carbon stål. Træhåndtag. Inkl. gas-kit (regulator og slange)

HOT WOK Original

7 kW

HOT WOK Original 7 kW gasblus i støbejern leverer 7,0 kWh. som gør gasbluset helt perfekt til wok madlavning. Der medfølger HOT WOK Wokpande 30 cm rundbundet, 1.5 mm carbon stål. Træhåndtag til gasblusset. Inkl. gas-kit (regulator og slange) til gasblusset.

HOT WOK Silverline

4,5 kW

Lav mad på gasblusset i køkkenet eller på terrassen – du bestemmer selv hvor gasblusset skal bruges. Silverline gasblusset fra HOT WOK er udstyret med piezo-elektronisk tænding og kan derfor tændes uden tændstikker eller lign. Silverline 4,5 kW gasblus har en indbygget gasafbryder, der automatisk lukker for gassen hvis flammerne går ud. Gasblusset Inklusiv batteri, slange og regulator.

Top Line afsætningsbord

fra HOT WOK

Smart afsætningsbord til montering på Letvægts gasflasker. Du kan monterer Top Line bordet på en 5 kg eller 10 kg letvægts-gasflaske. Når du bruger din grill eller dit gasblus, står gasflasken typisk bare og fylder ved siden af.

arrow_upward