Den 14. maj er international Traeger Day, hvor Traeger-entusiaster over hele verden fyrer op for grillen og tilbereder alverdens lækker mad.

Hos Backyard Living fejrer vi selvfølgelig også Traeger Day i stor stil - bl.a. med en konkurrence, hvor du kan vinde en YETI Roadie køleboks.
Black Photocopy4

Opskrifter

Inspiration til din Traeger Day menu

Har du brug for madinspiration til din Traeger Day?
Her har vi sammensat forslag til en heldags Traeger-menu.
Frikadeller

Frokost: Frikadeller

I denne opskrift viser vi, hvordan du laver en klassisk frikadelle på din Traeger grill - og vi giver dig samtidig forslag til en gammeldags frikadelleburger, hvis din frokost skal være af den rigtig velsmagende slags.

Chokoladeboller Paa Grill Opskrift Pillegrill 1 0037

Eftermiddag: Chokoladeboller

Når eftermiddagskaffen skal på bordet, kan du jo passende servere disse skønne chokoladeboller dertil, som selvfølgelig bliver bagt på grillen.

Oksemoerbrad Med Bearnaisesmoer Og Hasselbackkartofler Opskrift Pillegrill 1 3772

Aften: Oksemørbrad

En oksemørbrad lavet på din Traeger får en helt unik og fantastisk grillsmag, og skal nok imponere dine gæster. I denne opskrift serverer vi hasselbackkartofler og bernaisesmør til, som lige giver et ekstra lækkert smagspift til mørbraden.

Bacon Brownie Opskrift Pillegrill 5 0092

After Dinner: Bacon Brownie

Hvis du også vil servere en lækker dessert efter hovedretten, så skal denne Bacon Brownie nok falde i god jord - især fordi den indeholder verdens bedste krydderi: Bacon!

20190425 321 BBQ Baby Back Ribs IN

Low & slow: Spareribs

Hvis du kun vil lave én ret på din grill på Traeger Day, så er spareribs lavet på 3-2-1-metoden det helt rette valg. Disse møre og smagfulde ben viser med stor overlegenhed, hvad en Traeger grill kan præstere og vil med sikkerhed blive et hit på den store dag.

KONKURRENCE

VIND EN YETI ROADIE KØLEBOKS

På Traeger Day har du mulighed for at vinde en af YETIs kraftige Roadie kølebokse, som har den helt rette orange Traeger-farve. Derudover udlodder vi også flere andre spændende præmier på dagen.

For at deltage i konkurrencen skal du blot gå ind på dette facebookopslag og skrive i kommentarfeltet, hvem du vil grille med på Traeger Day. Vinderen offentliggør vi på Traeger Day (lørdag den 14. maj) i de videoer, som vi uploader på dagen. Hvis vi udtrækker dig, skal du sende en mail til den mailadresse vi også oplyser i videoen, og så sender vi præmien direkte hjem til dig.

Læs mere om YETI Roadie køleboksen her

Traegerdayprice
KAMPAGNE

Køb en Traeger Timberline

og få et gratis betræk med i købet

 

For at fejre Traeger Day kører vi i hele maj måned med et rigtig godt tilbud: Hvis du køber en Traeger Timberline, får du et gratis grillbetræk med i købet. Med et grillbetræk til din Traeger grill forlænger du både grillens levetid og sørger for, at den altid fremstår flot og velholdt. Samtidig beskytter du også træpillerne i pilletanken mod fugtskader.

Når du har købt din Timberline, skal du blot gå ind på denne side og udfylde formularen - så vil grillbetrækket blive sendt hjem til dig.

arrow_upward