Helårsgriller

27. september 2023

Thumb Helåragriller

Er du helårsgriller?

Selvom sommeren er ovre og de lune grillaftener udendørs er sat på stand by, så er der stadig rigtig mange som griller hele året rundt.

Når man er helårsgriller, så er det naturligvis vigtigt at holde grillen ved lige, men der er også nogle praktiske opgraderinger du kan foretage i form af eksempelvis stålriste og lys til vintermørket. Her har vi samlet alt, du skal bruge - både tips, rengøringsprodukter, reservedele og lækre opskrifter til grillmenuen.

Hovedrengøring af grillen

og tips til daglig vedligehold

Napoleon Grillboerste Heavy Duty Rustfri Staal 62052 Lifestyle 1

Hovedrengøring af gasgrill

Vi anbefaler, at din grill får en hovedrengøring min. en gang halvårligt, især hvis du griller året rundt. Se her hvordan du giver grillen en grundig forårsrengøring eller klargør den til efteråret.

arrow_forward
Hero

Napoleon: Rengøring og vedligeholdelse

De vigtigste råd efter grillen er samlet. Samtidig er det afgørende for garantien på din grill, at du benytter og vedligeholder den korrekt.

arrow_forward
Traegercleaner Spray

Traeger: Rengøring og vedligeholdelse

Det er hamrende let at vedligeholde en Traeger træpillegrill, men der skal selvfølgelig investeres lidt tid for at være sikker på, at grillen holder i mange år.

arrow_forward
Børste

Daglig vedligeholdelse af din gasgrill

Alle grill, der er udsat for det dansk vejr, kræver vedligeholdelse, men det er også afgørende for garantien på din grill, at du gør det korrekt.

arrow_forward

Vinter-opgradering

Efterår og vinter i Danmark betyder kortere dage, mørke nætter og koldt og fugtigt vejr. Alt sammen noget du bør beskytte din grill bedst mulig imod og måske vinter-opgradere den med stålriste og lys.

Grillmiddag

på gas- eller pillegrill

Her har vi samlet nogle nye og spændende grillopskrifter, som du kan glæde familien eller vennerne med.

Skal den gamle grill skiftes ud?

Grill til alle prispunkter

Hos Napoleon og Traeger er der grill, som passer til ethvert ønske og grillbudget. Her har vi listet sammenlignelige grill fra den mindste, transportable model til vores absolutte topmodel.

arrow_upward