Danmarksnyhed 2024Eksklusive pizzaovne

expand_more

Gozney pizzaovne

- hjemstedet for kulinarisk innovation

Lav autentisk italiensk pizza derhjemme på bare 60 sekunder. Gozneys eksklusive pizzaovne er designet med fokus på brugervenlighed og en uovertruffen ydeevne. Kvaliteten er enestående og ingeniørkunsten mesterlig. De er bygget til at holde, enkle at betjene og der er ingen grænser for anvendelsesmulighederne. Designet udspringer fra Gozneys markedsledende pizzaovne til restauranter, og modellerne til baghaven hører derfor til eliten.

Jeg var ikke designer. Jeg var ikke direktør.

"Jeg var ikke designer. Jeg var ikke direktør. Som 21-årig blev jeg smidt ud af skolen. Jeg havde lige været på afvænning. Jeg satte mig ind i madlavningen og byggede en pizzaovn i min have. Det ændrede mit liv. Faktisk har det nok reddet det.” - Tom Gozney, grundlægger og designer

Historien om Gozney
GOZNEY 22 DOME LEE LA1438 Smile 1X1 Large

Hvorfor vælge en Gozney pizzaovn?

Ild

Bliv nyskabende

At lave mad med ild er fascinerende, hurtigt og spændende. Alle kan være en del af det. Der skabes familieminder, venner bliver pizzakokke, og du bliver nyskabende.

Ydeevne

Uovertruffen ydeevne

Kvaliteten er enestående og ingeniørkunsten mesterlig. Alle produktdesigns har sin oprindelse i Gozneys markedsledende pizzaovne til restauranter og modellerne til baghaven hører derfor til eliten.

Alsidighed

Alsidig

Få ubegrænsede muligheder. Fra pizza på 60 sekunder til stenbagt surdejsbrød eller møre bøffer. Gozney forstærker smagen, og hjemmebagt pizza er kun begyndelsen.

Nemt

Ukompliceret

Med enkel og ubesværet betjening gør Gozney pizzabagning simpel. Fra udpakning til første optænding tager kun få minutter og uanset din erfaring, kan du nemt fremtrylle sprøde og velsmagende pizzaer.

Roccbox

- tag den med overalt

Tilbered en perfekt napolitansk pizza på autentisk vis i løbet af blot 60 sekunder i denne bærbare pizzaovn. Den leveres med gasbrænder, men er kompatibel både med gas og brænde, så du også har mulighed for at gå på opdagelse i smagen af bålmad med et tilkøb af brændeenheden.

Roccbox har en tyk stenbund, tæt isolering, safe-touch silikonecover og en unik rullende flamme, der leverer temperaturer op til 500° C. Pizzaovnen er ovenikøbet kompakt nok til at tage med overalt, fordi benene kan foldes sammen, termometeret er indbygget og brænderen kan nemt afmonteres under transporten.

Verdensnyhed 2024

Arc XL + Arc

- verdens mest avancerede kompakte pizzaovn

Arc og Arc XL er verdens mest avancerede pizzaovn og forener Gozneys anerkendte designfilosofi i et elegant design, der er kompakt udvendigt, men alligevel rummelig indeni. Med en revolutionerende side-gasbrænder, uovertruffen evne til at holde på varmen og præcis temperaturstyring – alt sammen med det formål at fordele høj varme jævnt og stabilt – ​​har det aldrig været nemmere at bage episk pizza.

Dome S1

- pizza på 60 sekunder

Dome S1 pakker den ikoniske ydeevne og det intuitive design fra den prisvindende Dome ind i en strømlinet, gasfyret udendørsovn, som vil pryde enhver baghave. Dome S1 gør det nemmere end nogensinde før at lave højkvalitets pizza på autentisk vis. Betjeningen er fuldstændig ukompliceret, så uanset om du er professionel kok eller aldrig har bagt en pizza før, så kan du være med her.

Med den hurtigstartende og rullende flamme, den intuitive kontrol og det præcise indbyggede termometer er det nemt at bage perfekte pizzaer samt lave et utal af andre spændende retter, som fortjener ekstra høje temperaturer.

Dome

- prisvindende Dual Fuel udendørsovn

Gør madlavning med levende ild legende let med Gozney Dome Dual Fuel - verdens mest alsidige udendørsovn. Betjeningen på denne prisvindende pizzaovn er fuldstændig ukompliceret, så uanset om du er professionel kok eller aldrig har bagt en pizza før, så kan du være med her. Foruden at kunne lave verdensklasse pizza, så giver Gozney Dome også mulighed for at stege, røge, dampe eller bage - super hurtigt eller "low & slow".

Både til gas og brænde: Bålmad giver en fantastisk smag og oplevelse, men Dual Fuel-modellen har samtidig en indbygget gasbrænder. Med et snuptag kan du skifte varmekilde fra træ til gas og opnå 500 °C blot ved at dreje på knappen.

Mød Tom Gozney og Dome

Opskrifter

Lav pizza som en professionel - det handler om teknik, temperatur og den helt rette pizzadej.

arrow_upward