Gør klar til grillsæsonen

16. marts 2023

Gørklartilgrillsæsonen

En ny grillsæsonen står for døren

Påsken er en rigtig grillhøjtid, for nu er foråret kommet, og man kan endelig ane de lune grillaftener i horisonten. Derfor skal det selvfølgelig fejres med en ordentlig påskemiddag tilberedt på grillen – og forhåbentlig bliver det akkompagneret af masser af forårssol.

Men du er måske ikke blevet helårsgriller endnu, og skal derfor først have grillen fundet frem igen. Hvis den har stået udenfor hele vinteren, trænger den sikkert til den helt store omgang. Eller gik det måske lidt for stærkt med at få den pakket væk i efteråret? Uanset hvad, har vi samlet alt du skal bruge til din forårsklargøring af grillen her - både tips, rengøringsprodukter, reservedele og lækre opskrifter til pøskefrokosten.

Forårsrengøring af grillen

og tips til daglig vedligehold

Napoleon Grillboerste Messing Trae 45Cm 62028 Lifestyle 1

Rengøring af gasgrill

Vi anbefaler, at din grill får en hovedrengøring min. en gang halvårligt, især hvis du griller året rundt. Se her hvordan du giver grillen en grundig forårsrengøring eller klargør den til efteråret.

arrow_forward
Hero

Napoleon: Rengøring og vedligeholdelse

De vigtigste råd efter grillen er samlet. Samtidig er det afgørende for garantien på din grill, at du benytter og vedligeholder den korrekt.

arrow_forward
Traegercleaner Spray

Traeger: Rengøring og vedligeholdelse

Det er hamrende let at vedligeholde en Traeger træpillegrill, men der skal selvfølgelig investeres lidt tid for at være sikker på, at grillen holder i mange år.

arrow_forward
Børste

Vedligeholdelse af din gasgrill

Alle grill, der er udsat for det dansk vejr, kræver vedligeholdelse, men det er også afgørende for garantien på din grill, at du gør det korrekt.

arrow_forward

Påskefrokost

på gas- eller pillegrill

Her har vi samlet en række klassiske og spændende påskeopskrifter, som du kan glæde familien eller vennerne med. Derudover giver vi dig også nogle idéer til, hvordan du rigtig kan sparke grillsæsonen i gang med forskellige grillprodukter og tilbehør.

Skal den gamle grill skiftes ud?

Grill til alle prispunkter

Hos Napoleon og Traeger har man en grill der passer til ethvert ønske og grillbudget. Her har vi listet sammenlignelige grill fra mindste transportable model til vores absolutte topmodel.

arrow_upward