Hero Napoleon

Find dit grillmatch

Type test

Napoleon grill

Der er ikke noget som duften af danske sommeraftener. Det bliver ikke bedre end når bordet er dækket på terrassen, vinen er trukket op, salat og brød står klar, gæsterne har sat sig og man kun lige mangler at tjekke kødet på grillen en sidste gang, inden det skal serveres.

Men er du til Rock’n’Roll? Gourmet? Outdoor og camping? Street-Balcony, Retro, Bikes, Backyard, Budgetkøb, Girls Night Out eller måske bare en rigtig Family Man? Få inspiration her til at finde lige netop den Napoleon grill, der matcher din personlighed og opfylder dine grill-drømme.

Prestigepro

Hvis det skal være størst, vildest og have X-factor

Dit vokabular indeholder i forvejen begreber som sous vide, ”Low & Slow”, hjemmelavet rub, bagbrænder med power i og når du sparker dæk, er det også på grillen. Det skal bare være det bedste af det bedste og prisen er derfor ikke afgørende. Kan du genkende dig selv? Napoleon grill tilbyder intet mindre end rendyrket rock’n’roll og den vildeste luksus med deres Prestige PRO® serien. Vi frister sarte sjæle, der vil have den absolutte topmodel inden for gasgrill.

Prestige

Alene med fruen igen og din ”udkårne” (Læs: gasgrill)

Børnene er flyttet fra reden og endelig er der primært voksentid i kalenderen så langt øjet rækker. Der er tid til fordybelse, en god drue, lækre grillerier, besøg fra børnebørnene og en iøjnefaldende grill i den høje ende af skalaen. Din nye gasgrill skaber et nyt samlingspunkt for nære relationer og lange glade sommeraftener.

Rogue

Grillen til nybygger-familien

Familiens første hus er, jah i hus, og i ren nybygger-stil er terrassen lagt og der er endelig plads til en god kvalitets grill. I vil ikke nøjes men heller ikke rives rundt af knapper, lyseffekter og funktioner, som I alligevel ikke har tid til at lege med før om... jah... 18 år! Der er dømt hyggetid på børnenes præmisser og grillens opgave er at performe maksimalt med varme til tiden i ulvetimen.

Freestyle

City-liv og urban grill-style

Festivals, Chill i Parken, pølse-torsdag i lejligheden, BBQ on the go eller romantik med kæresten - We get it! I storbyerne skal det være hurtigt, let og ikke fylde alverden. Troede du, at det var umuligt? Ikke mere - Napoleon har svaret.

Legend

Når prisen er afgørende

Måske er du nybegynder når det kommer til at grille eller i tvivl om hvorvidt fremtidens grillpark skal bestå af en træpille-, gasgrill eller måske begge dele. Det kan være du stadig studerer og pengene ikke lige er øremærket til et liv i grill-luksus endnu. Men derfor skal du bestemt ikke ”nøjes” når det kommer til Napoleon. Her er også et match til dig, der har et stramt grill-budget, men alligevel gerne vil have det bedste indenfor budget-køb på grillmarkedet.

Napoleon Travelq 285X TQ285X 1 Lifestyle 3

Camping, Outdoor – eller måske bare en tur i sommerhuset?

Regn, blæst, solskin – who cares? Grillen er hurtigt klappet ud, vinen dufter dejligt, børnene leger og alt ånder ro på campingpladsen... eller er det måske i sommerhuset? Grillen skal være let at tage med, lækker at se på og maden i højsædet. Her er buddet på din ønskeseddel.

arrow_upward