Sådan bygger du et udekøkken

23. marts 2024

Oasisindbygning

Hvordan bygger du nemt et udekøkken?

Et udekøkken er ikke kun en praktisk løsning til madlavning, det er også et socialt samlingspunkt, der bringer familie og venner tættere sammen. Og det behøver hverken være tidskrævende eller besværligt at få etableret et udekøkken. Her har vi samlet inspiration til tre forskellige måder, du kan få et udekøkken på.

Med et modulopbygget udekøkken, kan du designe og skræddersy dit udeområde, præcis som du ønsker det - også selvom du ikke har de store håndværksmæssige færdigheder og tilmed nemt bygge en Napoleon grill ind i løsningen samtidig.

Du kan kan også vælge at køre 100% freestyle og bygge dit eget udekøkken fra bunden eller få en af vores professionelle samarbejdspartnere til det. Alternativt er det en mulighed, at vælge et eksklusivt udekøkken fra ByLogstrup, som leveres færdigsamlet og klar til brug med det samme.

Lad dig inspirere her, uanset hvilken outdoor cooking-type du er:

Modulopbygget

med Napoleon OASIS™

#modul
Oasisindbygning

Færdigløsning

fra ByLogstrup

#samlet
Bylogstrup Traeger Ranger Hero

Specialdesignet

og bygget af professionelle

#special
Udekøkken Specialdesignet2

Det modulopbyggede udekøkken

Med et modulopbygget OASIS™ udekøkken kan du indrette et personligt udekøkken med en integreret grill fra Napoleon Built-in 700 Series og Prestige PRO™.

Napoleon OASIS™ er en serie med indbygningsmoduler til udekøkkener og her er der ikke sparet på noget. Modulerne er af høj kvalitet og fremstillet i grå hammerlak og rustfrit 304 stål, der kan klare alt slags vejr. Der er en god balance mellem det praktiske, holdbarhed og tidløst design.

I videoen ovenover fortæller vi mere om de mange muligheder med modulerne.


Udekøkken som færdigløsning

ByLogstrup er et dansk designet og dansk produceret kvalitets-udekøkken. Her får du et fuldfunktionelt køkken udendørs i et stilrent ny nordisk design. Alt fra klargøring af ingredienser til madtilberedning på grillen, i pizzaovnen eller over gasblusset foregår upåklageligt uden at forlade terrassen. Hele udekøkkenet er i vejrbestandige materialer, som kan tåle at stå ude i vind og vejr, og du kan opbevare dine ting sikkert og tørt i de tætsluttende skabe med drejelukning.

Backyard Living forhandler ByLogstrup udekøkken i tre modeller med henholdsvis et, to eller tre skabe samt et specialdesignet grillskab.

Få en god arbejdshøjde ved grillen

Det specialdesignede grillskab fra ByLogstrup er lavere end de øvrige modeller, så du opnår en optimal arbejdshøjde når du står ved grillen eller gasblusset. Udekøkkenskabet er 72 cm højt og leveres på solide hjul, så du kan nemt flytte rundt på det til hverdag og til fest, ligesom du naturligvis også kan sætte flere moduler sammen.Et specialbygget udekøkken

Forestil dig at kunne tilberede lækre måltider under åben himmel, omgivet af naturens skønhed. Med et specialdesignet udekøkken bliver denne drøm til virkelighed. Har du ti tommelfingre eller mangler tiden, kan du vælge at alliere dig med en af vores professionelle samarbejdspartnere til byggeprojektet. Er du gør-det-selv typen, er det bare at sætte igang og få indkøbt grill, monteringsindsats og materialer.

Bygget af professionelle

Madsen Byg og Bolig og Capella Lounge har specialiseret sig i at bygge udekøkkener med grill fra Napoleon. Her møder du erfarne håndværkere, der brænder for at skabe skræddersyede løsninger efter dit valg. De forstår, at hver kunde har unikke behov og ønsker. Derfor tager de sig god tid til at lytte og rådgive dig, så dit udekøkken ikke bare bliver funktionelt, men også æstetisk tiltalende og tilpasset din personlige stil.


Selvbyg

Du kan også vælge at give dig i kast med byggeprojektet selv, og ønsker du at bygge en Napoleon grill ind i løsningen, kan du installere den sikkert med en monteringsindsats. Det giver flere muligheder i forhold til brugen af brændbare materialer i konstruktionen.

arrow_upward