Den 20. maj er international Traeger Day, hvor Traeger-entusiaster over hele verden fyrer op for grillen og tilbereder alverdens lækker mad.

Black Photocopy4

Opskrifter

Inspiration til din Traeger Day menu

Har du brug for madinspiration til din Traeger Day?
Her har vi sammensat forslag til en heldags Traeger-menu.
Grillet Medister Opskrift Træpillegrill 6

Frokost: BBQ-medister

Til frokost kan du servere vores nyfortolkning af den klassiske medister, hvor vi inkorporerer røg, BBQ-sauce, revet ost og jalapenos. Der er altså fuld smæk på smagen i denne medister, og du kan både servere den i en burger, hotdog eller bare som den er med pommes frites.
Pandekager Opskrift Pillegrill 3

Eftermiddag: Pandekager

Når eftermiddagskaffen skal på bordet, kan du jo passende servere lækre, gammeldags pandekager dertil - og pandekager er faktisk utrolig nemme at lave på grillen, hvis du blot har en stegeplade.

Culotte Pillegrill Opskrift 1

Aften: Culottesteg

En god, stor steg smager fantastisk, når den laves på grillen, og en af de mest populære varianter er den klassiske culottesteg, som vi her griller langsomt ved lav temperatur, så den bibeholder alt saft og kraft i kødet. Til culottestegen laver vi en lækker, røget bearnaisesauce, som er en perfekt følgesvend til grillet oksekød.

Bacon Brownie Opskrift Pillegrill 5 0092

After Dinner: Bacon Brownie

Hvis du også vil servere en lækker dessert efter hovedretten, så skal denne Bacon Brownie nok falde i god jord - især fordi den indeholder verdens bedste krydderi: Bacon!

YT Cropped (1)

Low & slow: Burnt ends

Hvis du kun vil lave én ret på din grill på Traeger Day, så er burnt ends det helt rette valg. Disse møre og smagfulde stykker ribbenssteg viser med stor overlegenhed, hvad en Traeger grill kan præstere og vil med sikkerhed blive et hit på den store dag.

KONKURRENCE

VIND EN YETI LOADOUT GOBOX

For at fejre Traeger Day udlodder vi en af YETIs kraftige LoadOut opbevaringskasser, som har den helt rette orange Traeger-farve. Derudover får du også et solidt YETI termokrus med Traeger-logo, så du kan holde temperaturen på dine varme eller kolde drikke, mens du griller.

Konkurrencen vil blive offentliggjort på Traeger Grills Danmark facebooksiden. For at deltage skal du skrive i kommentarfeltet, hvad du vil grille på Traeger Day. Vinderen trækker vi mandag den 22. maj.

Læs mere om YETI LoadOut opbevaringskasse her

 

Deltag her

Traeger Day Konkurrence Cover
arrow_upward