Welcome to the Traegerhood

Traeger Grills

Verdens førende mærke indenfor træpillegrill

Fuld innovativ kontrol, uovertruffen smag og jævn fordelt varme: Derfor er Traeger verdens førende mærke indenfor træpillegrill. Siden 1987 har Traeger været garant for den fuldendte smagsoplevelse med enkel og sikker temperaturstyring, hvor røgen cirkulerer uden din indblanding og uden fare for opflamning. I de fleste af træpillegrillene har du endda mulighed for at styre temperaturen via WiFi og Traegers WiFIRE® teknologi.

Top 5

Hvorfor vælge en Traeger træpillegrill?

Traegersmagspareribs

Smag

Det er en kendsgerning – mad grillet på træpiller smager bare bedre.

Ironwood 650 TFB65BLFC LIFESTYLE 3

Alsidighed

Grill, røg, bag, steg, braisér eller lav klassisk BBQ – du har alle mulighederne på en træpillegrill, endda flere af delene samtidig.

Traegerwifi

Nem

Du kan styre grillen 100% fra din smartphone, grillning har aldrig været nemmere end nu.

Med andre ord - Set it & forget it.

Treagerensartethed

Pålidelighed

Du er næsten garanteret et perfekt resultat ved hver eneste grillning.

Treagerfællesskab

Fællesskab

Intet bringer folk sammen, som mad over grill og når det sker over træpiller, er der mange erfaringer at dele omkring smag, temperatur og livretter.

Traeger Ranger

- transportabel træpillegrill

Brug den på balkonen, på altanen eller tag den med på campingpladsen.
Denne transportable grill er designet til at levere ægte grill smag i en kompakt udgave.

Traeger PRO

med WiFIRE® teknologi

Baseret på den bedst sælgende træpillegrill nogensinde, men nu opgraderet med WiFIRE®-teknologi. Det
giver dig mulighed for at ændre grilltemperaturen, overvåge kernetemperaturen i kødet og få adgang til 1.000+ opskrifter lige på din smartphone. Med det nye kraftfulde D2®-styringssystem kan du nyde en ultrahurtig opstart, der får dig i gang med at grille hurtigere - uanset om du laver en langtidsgrillet brisket, forbereder nogle sprøde grøntsager eller bager en æbletærte. Skorstenen er signaturen for Pro-serien, og vi er helt pjattede med det rå og edgy look. Er du klar til at møde PRO fra Traeger?

Traeger Ironwood

med WiFIRE® teknologi

Ironwood er her for at gøre din grillmad med træpiller let, effektivt og fyldt med mere smag end nogensinde
før. Traeger Ironwood, tilbyder de mest avancerede funktioner, der tidligere var forbeholdt til den eksklusive Timberline-serie. Takket være det nye og kraftfulde D2®-styringssystem og TurboTemp®-teknologi bliver Ironwood varmere og holder mere smag end nogensinde. WiFIRE®-teknologien gør det lettere at tilberede dine måltider ved at downloade opskrifter direkte til din grill, fyre op for røgen og justere temperaturen direkte fra din smartphone, uanset hvor du er. Er du til lækre funktioner, som rækker ud over hvad du typisk vil finde i en grill? Så skal du helt sikkert kigge nærmere på Ironwood-serien.

Traeger Timberline

med WiFIRE® teknologi

Timberline-serien er en absolut grill favorit. Det nye D2®-styringssystem leverer uovertruffen funktionalitet og forbedret røgproduktion, og den kraftfulde nye TurboTemp®-teknologi giver en ultrahurtig opstart så du kan grille effektivt og med mere smag. Grillens integrerede WiFIRE®-teknologi giver dig fuld kontrol over din grill; når som helst og hvor som helst. Så kan du fyre op for røgen og ændre eller holde temperaturer fra 75 til 260 °C fra din smartphone. Er du til en grill med et blændende look og masser af funktioner? Så er Timberline-serien lige noget for dig.

WiFIRE® teknologi

Wifire

WiFIRE® gi’r dig uanede muligheder med grillen. Det er både tech-nørdens bedste ven, og som skabt til dig, der ønsker at grille let og bekvemt. Grillen er nemlig nærmest på auto-pilot, når først du starter den.

WiFIRE® betyder fuld kontrol over din Traeger. Fra telefonen, selvfølgelig. Du kan nu styre alle grillens funktioner, eller lave en af de tusindvis af opskrifter der også er i APP’en. Så er det bare at gå i gang.

Download Traegers App

Du får ikke “bare” en træpillegrill. Nej, du får verdens mest teknologiske grill, der med vores topmoderne APP gi’r dig fuld kontrol over alle grillens funktioner. Èt klik med fingeren på din smartphone og du har adgang til tusindvis af opskrifter. Men ikke bare det. Du kan også styre temperaturen, sætte timere og tilføre super smoke, også imens du ikke er hjemme, da din Traeger grill via Cloud teknologi er 100% WIFI styret.

Traeger App

• Juster grill temperaturerne
• Hold øje med madtemperaturen
• Indstil timere og alarmer
• Få adgang til over 1.000 opskrifter
• Tilgængelig på Apple Watch!

Tips & Tricks

til Traeger Grills

Traegerwifi

Få din Traeger på WiFi

De fleste Traeger Grills har WiFIRE®, så du kan styre den med sin smartphone via WiFi. Når det så er sagt, er det jo sådan med elektronik, at det kan drille lidt.

arrow_forward
Traegertræpiller

Valg af træpiller

Det kan være fristende at anvende efterligninger eller træpillerne fra dit pillefyr til træpillegrillen. Men du risikere både at skade både dig selv og grillen hvis ikke du er opmærksom.

arrow_forward
Traegercleaner Spray

Traeger: Rengøring og vedligeholdelse

Det er hamrende let at vedligeholde en Traeger træpillegrill, men der skal selvfølgelig investeres lidt tid for at være sikker på, at grillen holder i mange år.

arrow_forward
arrow_upward